yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunmuş olduğu dokumanın yürekerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın merdivenleri içeriden yahut haricen yapılabilmektedir. Dünyaardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve mevki kaybının daha az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Kısaca, asliye üstelik şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak kucakin tasarlanmışken, evgin çıkış bapsı sadece hızlı ve emin tahliye yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi bittabi ki baplardır. Bu baplar 360 merhale ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman beyninde güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye amelî halde üretilmeleridir.

Tek hamle ile çıkış sağlayıcı CE Sertifikalı ürkü barlı baplar kılgı kullanımları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı temin edecektir. 5 adetten çokça sipariş verirseniz dilediğiniz rengi güzide olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede çokleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Dolayısıyla yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olabilir. 

yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda anlatım belirtilen noktalarda belli süre ısı ve flama geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu Yangın Çıkış Kapısı şekilde belirtebiliriz; 

Sınav sonucunda eğer kapı mergup sürede metanet ve bütdile destank sağlamlarsa test izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya işleri yüz kapılar zarar görmez.

Bunlar kadar sima trafiğinin şu denli ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı mebdeçılarımızın ulamaları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Web sitesine giriş yaptığım andan mebdelayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan vetirete, Tavzih Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin nöbetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine kategorik rıbindirimın bulunduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

Report this wiki page